Transport Cargo Specialist:

Menține-ți afacerea eficientă din punct de vedere al prețului și al livrărilor rapide.

Tu planifici, noi livrăm.

Cine suntem

Transport Cargo Specialist nu este doar o altă casă de expediție. Din 2020, suntem o forță dinamică în industria logistică, angajată să livreze excelență și să creeze parteneriate durabile.

Focusul nostru: Servicii Personalizate

Etosul nostru de bază se învârte în jurul furnizării de servicii personalizate pentru clienți care își doresc să recâștige controlul în procesul lor de logistică și transport. Recunoaștem că fiecare client este unic și ne adaptăm serviciile pentru a satisface nevoile distincte ale clienților noștri. Cu o echipă dedicată de experți, suntem determinați să optimizăm soluțiile tale logistice și să minimizăm costurile. Deoarece nu credem în soluții universal, abordarea noastră se bazează pe înțelegerea cerințelor specifice ale fiecărui client, asigurându-ne că soluțiile noastre de transport îndeplinesc obiectivele acestora.

Relevanță Globală, Competență Locală

Transport Cargo Specialist se mândrește cu o prezență globală care acoperă destinații comerciale din întreaga lume. Indiferent dacă este vorba de transport pe cale aeriană, maritimă, rutieră sau feroviară, avem experiența și parteneriatele necesare pentru a transporta orice tip de marfă în orice colț al globului.

Rețeaua noastră de agenți se asigură că marfa ajunge la destinație fără probleme.

VALORILE NOASTRE:

 • Suntem prompți și flexibili.

 • Avem angajați cu experiență bogată în transporturi.

 • Respectăm diferențele de percepție și suntem atenți la nevoile celorlalți.

 • Creăm un mediu de afaceri bazat pe încredere și onestitate.

Serviciile Noastre

TRANSPORT MARITIM

Acesta este una dintre cele mai vechi și mai importante metode de transport utilizate pe scară largă în comerțul internațional și joacă un rol semnificativ în economia globală și în asigurarea aprovizionării cu bunuri la nivel mondial.

LCL se referă la o metodă de transport în care marfa de la mai mulți expeditori este consolidată într-un singur container pentru transport. Se utilizează în mod obișnuit atunci când marfa unui expeditor nu ocupă un container întreg.

 • Eficiență din punct de vedere al costurilor: LCL este rentabil pentru expedierile de dimensiuni mici și medii, deoarece se plătește doar pentru spațiul pe care încărcătura lor îl ocupă în containerul partajat.
 • Flexibilitate: LCL oferă flexibilitate în ceea ce privește dimensiunea încărcăturii, ceea ce îl face potrivit pentru expeditorii cu dimensiuni variate de expediere.
 • Acces la Piețele Globale: LCL permite întreprinderilor mici și mijlocii să aibă acces la piețele globale fără a fi nevoie să umple un container întreg.

FCL implică expedierea unui container întreg care este utilizat exclusiv pentru încărcătura unui singur expeditor.

 • Ideal pentru volume: FCL este ideal atunci când un expeditor are un volum semnificativ de marfă de transportat și are nevoie de întregul spațiu al containerului.
 • Siguranța și Integritatea Mărfii: Deoarece containerul este sigilat de expeditor, există un nivel mai ridicat de siguranță a mărfii și protecție împotriva posibilelor intervenții.
 • Manipulare și Documentație Simplificate: Expedițiile FCL au adesea cerințe mai simple de manipulare și documentare în comparație cu LCL, deoarece este implicat doar un singur expeditor.

TRANSPORT AERIAN

Cea mai rapidă soluție pentru a livra marfa la destinatie. Împreună cu rețeaua noastră globală de agenți, putem găsi cea mai bună soluție pentru a transporta marfa de la și către orice destinație.

Avantajele Transportului Aerian

 • Viteză și eficiență

 • Acces la piețele globale

 • Fiabilitate și consistență

 • Îmbunătățirea vizibilității lanțului de aprovizionare

TRANSPORT RUTIER

Oferim servicii în regim de grupaj (LTL), dar și în regim de camion complet (FTL). Serviciile noastre flexibile și fiabile de transport rutier satisfac atât nevoile interne cât și cele internaționale, garantând livrări la timp.

TRANSPORT FEROVIAR

Oferim servicii competitve de transport feroviar atât în regim de grupaj, cât și în regim de full container. Oferim suport clienților noștri în ceea ce privește documentația necesară pentru punerea în liberă circulație a mărfurilor sosite/expediate din/in spațiul extracomunitar. Prezentăm clienților noștri soluții logistice adaptate și sincronizate procesului de producție și distribuție.

VREI TRANSPORT? CONTACTEAZĂ-NE!

Completează formularul și revenim în cel mai scurt timp.

Îți mulțumim pentru mesaj. Vom reveni către tine în curând.
A aparut o problemă la transmiterea mesajului. Te rugam sa încerci din nou mai târziu.

BENEFICIIND DE CONSULTANȚĂ, FACI MEREU ALEGEREA CEA MAI BUNĂ!

Oferim consultanță clienților noștri în ceea ce privește documentația necesară pentru punere în libera circulație a mărfurilor sosite din spațiul extra-comunitar. Oferim soluții logistice adaptate și sincronizate procesului de producție si distribuție.

Ai nevoie de transport? Contactează-ne!

Puterea echipei noastre

În spatele Transport Cargo Specialist se află o echipă de profesioniști cu experiență de peste 15 ani în piața de logistică și transport din România. Echipa noastră este dedicată succesului tău, folosindu-și vasta expertiză pentru a naviga în complexitatea peisajului logistic în numele tău.

Avantaj Competitiv

Expertiza noastră locală, combinată cu prezența noastră globală, ne conferă un avantaj competitiv în industrie. Suntem soluționari proactivi de probleme, căutând în mod constant soluții inovatoare pentru lanțul de aprovizionare pentru a menține logistica ta eficientă și rentabilă.

Inițiative de sustenabilitate

Nu ne preocupă doar astăzi; suntem concentrați pe un mâine durabil. Angajamentul nostru față de responsabilitatea ecologică ne determină să ne reducem amprenta de carbon și să contribuim la un viitor mai ecologic și mai durabil.

Privind Înainte

Perspectivele Transport Cargo Specialist sunt caracterizate de creștere continuă și îmbunătățiri constante. Avem planuri ambițioase de extindere, asigurându-ne că evoluăm în concordanță cu peisajul logistic în continuă schimbare.

De ce să alegi Transport Cargo Specialist?

 • Servicii personalizate adaptate nevoilor tale unice.

 • Experiență în optimizarea costurilor pentru a te ajuta să obții cele mai bune soluții logistice.

 • Prezență globală și o rețea bine conectată pentru transportul fără probleme al mărfurilor.

 • O echipă dedicată de profesioniști angajați în succesul tău.

Acreditări